İngiliz devi Liverpool ile yollarını ayıran Mısırlı süper yıldız Mohamed Salah, Bordo-Mavili ekip ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, resmi imza öncesi sağlık kontrolünden geçti.
İstanbul’a gelen 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Maslak’taki özel bir hastanede sağlıkkontrollerinden geçirildi. Kontrollerin tamamlanmasının ardından Salah’ın, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Bordo-mavili kulüp, daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle Muhammed Salah ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurmuştu. Sağlık kontrollerinin sorunsuz şekilde tamamlanmasının ardından transferin resmiyet kazanması ve yıldız futbolcunun Trabzon’a geçerek taraftarlarla buluşması planlanıyor.
Golcü oyuncu bugün akşam saatlerinde Trabzon'da olacak.
