TRT'ye transfer olan Rıdvan Dilmen'e 1 milyon dolar maaş

TRT'ye transfer olan Rıdvan Dilmen'e 1 milyon dolar maaş

NTV ekranlarında uzun süre Yüzde 100 Futbol isimli programla maç yorumları yapan Rıdvan Dilmen yeni sezonda TRT ekranlarında olacak. Dilmen'in TRT'den 1 milyon dolar maaş alacağı iddia edildi.

NTV'deki yıllarca Güntekin Onay'la futbol analizleri ve yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, yeni sezon için TRT ile anlaştı.

1 MİLYON DOLAR MAAŞ

TRT ekranlarında tanıtımları dönmeye başlayan Dilmen'in kazancıyla ilgili de çok ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Yeniçağ'da iddia olarak aktarılan haberde; Rıdvan Dilmen'in TRT'den yıllık 1 milyon dolar alacağı yazıldı.

ridvan-dilmen-trt-spor.jpg

EKRANDAN UZAK OLACAĞI SÖYLENİYORDU

Rıdvan Dilmen, yeni sezonda TRT ekranlarında futbolseverle buluşacak. NTV'deki işini bırakmasıyla gündem olan Dilmen hakkında uzun süre ekranlarda olmayacağı konuşuluyordu ancak sürpriz gelişme yaşandı.

ridvan-dilmen10-134802838-438824430824520-6900440893115759054-n.jpg

Dilmen, TRT'den aldığı teklifi kabul etti ve bu sezon NTV'de olduğu gibi yine Süper Lig'i yorumlayacak. Dilmen'in kazancıyla ilgili de gündemi sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

PARTNERİ ERBATUR ERGENEKON

Rıdvan Dilmen'in yorum yapacağı programda moderatör Erbatur Ergenekon olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN