Yiğit Şardan, Galatasaray başkanlığına aday

Yiğit Şardan, Galatasaray başkanlığına aday

Galatasaray'da başkan adaylığı yarışına bir isim daha eklendi. Yiğit Şardan başkan adaylığı için resmi başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Yeni başkanını arayan Galatasaray Spor Kulübü, 19 Haziran'da yapılması planlanan başkanlık seçimi için hazırlıklarına devam ederken, başkan adaylığı yarışına Yiğit Şardan da dahil oldu.

Sarı-Kırmızılılarda Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk, Burak Elmas, İbrahim Özdemir ve Işın Çelebi adaylıklarını açıkladı. Bu 5 adaya bir rakip daha ekleniyor.

Yiğit Şardan, bugün başkanlık için resmi başvuruyu yapacak. Şardan’ın listesinde mevcut yönetimden Abdurrahim Albayrak da olacak.

Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda. Galatasaray’da seçimli genel kurul 12 Haziran’da yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 19 Haziran’da yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN