Yıllar sonra ortaya çıktı: Raphinha Trabzonspor'un kapısından dönmüş

Yıllar sonra ortaya çıktı: Raphinha Trabzonspor'un kapısından dönmüş

Barcelona'nın Brezilyalı golcü oyuncusu Raphinha'nın 19 yaşındayken Trabzonspor'un gündemine geldiği ancak Bordo-Mavili ekibin yöneticilerinin, Raphinha'yı "19 yaşında oyuncuyla işimiz yok" diyerek veto ettiği ortaya çıktı.

Barcelona formasını terleten Brezilyalı golcü oyuncu Raphinha'nın Trabzonspor'un kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Güncel piyasa değeri 80 milyon euro olan golcü Brezilyalı golcü oyuncu hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Brezilyalı golcü oyuncunun 19 yaşındayken Trabzonspor'un gündemine geldiği ancak o dönem Bordo-Mavili ekibin yetkili isimlerinin "19 yaşında oyuncuyla işimiz yok" diyerek yıldız oyuncunun transferini veto ettikleri ortaya çıktı.

Güncel piyasa değeri 80 milyon euro olan golcü oyuncu, bu sezon Barcelona forması altında görev aldığı 32 karşılaşmada 19 gol 8 asiste imza attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN