Yüksel Yıldırım'dan Thomas Reis'e sert eleştiri:1 değil 2 değil 3 değil

Yüksel Yıldırım'dan Thomas Reis'e sert eleştiri:1 değil 2 değil 3 değil

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yolların ayrıldığı Thomas Reis'i "Antalyaspor maçında takım yine kötü oynadı. Bu 1 değil 2 değil 3 değil. Son 10 haftada alınan sonuçların birleşkesi. Düzelme yok zaten. Trabzonspor maçından sonra hocamıza şans vermiştik. Olmadı." sözleriyle eleştirdi.

Süper Lig'de 22. haftanın açılış gününde dün akşam deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olan Samsunspor, sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Karadeniz ekibi, Antalyaspor yenilgisi sonrasında Alman teknik adamı Thomas Reis ile yollarını ayırdı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Antalyaspor yenilgisi sonrasında Reis ile yaşanılan ayrılığı değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Reis'in son zamanlarda Samsunspor'a kötü bir oyun oynattığını vurgulayan Yıldırım, Alman teknik adama sert özlerle yüklendi. Gazete Gerçek'in sorularını yanıtlayan Yıldırım, şunları söyledi;

"Antalyaspor maçında takım yine kötü oynadı. Bu 1 değil 2 değil 3 değil. Son 10 haftada alınan sonuçların birleşkesi. Düzelme yok zaten. Trabzonspor maçından sonra hocamıza şans vermiştik. Olmadı. Hızlı şekilde yollarımızı ayırdık.

Tabii ki B planımız vardı. Başka Alman hoca ile görüşüyoruz. Bir aksilik olmazsa yarın İstanbul'a oradan da Samsun'a getirmeyi planlıyoruz. Arkadaşlar anlaşıyor. Az kaldı. B planımız yeni bir Alman hoca ile Alman ekolünden devam edeceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN