Stavrini Küçükandonyadis kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe camiasını üzen haber...

Stavrini Küçükandonyadis kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe camiasını üzen haber...

2012 yılında yaşamını yitiren Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in, eşi Stavrini Küçükandonyadis'in bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

'Lefter Küçükandonyadis'in eşi Stavrini Küçükandonyadis kimdir, kaç yaşında, nereli?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. 1960'lı yılların hem Türkiye Milli Takımı'nın, hem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayata gözlerini yumdu.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin ve Türk futbolunun efsanesi Lefter Küçükandonyadis'in eşi Stavrini Küçükandonyadis'in vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Stavrini Küçükandonyadis'in cenazesi yarın saat 16.00'da Aya Dimitri Kilisesi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

STAVRİNİ KÜÇÜKANDONYADİS KİMDİR?

Stavrini Küçükandonyadis, 1947-1951 ve 1953-1964 yıllarında Fenerbahçe Spor Kulübü'nde forma giyen efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in eşidir. İstanbul'da dünyaya gelen Stavrini Küçükandonyadis, 3 Ekim 2020 Cumartesi günü hayatını kaybetmiştir. Ölümüne kadar İstanbul Büyükada'da yaşamıştır.

Türkiye Milli Takımı'nın vazgeçilmez oyuncusu olan Lefter Küçükandonyadis, 13 Ocak 2012 günü 86 yaşında yaşamını yitirmiştir. Doğum adı Rumcada özgür anlamına gelen Elefterios olan futbolcu, kısaca Lefter olarak anılmaktadır. Ordinaryüs lakabıyla tanınmaktadır.

thumbs-b2-8be548de9b51485bac4f9ec4c3bea3f1.jpg
Stavrini Küçükandonyadis (sağdaki)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN