Stefano Okaka kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Beşiktaş’a yeni golcü

Stefano Okaka kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Beşiktaş’a yeni golcü

Geçen sezon Serie A ekiplerinden Udinese’de kiralık olarak top koşturan Nijeryalı asıllı İtalyan golcünün Beşiktaş’la adının geçmesinin ardından Stefano Okaka’nın kariyeri, biyografisi gibi detaylar sorgulanmaya başlandı. İşte Stefano Okaka’nın yaşı, mevkisi ve oynadığı takımlar…

 

Burak Yılmaz’ın sakatlanmasının ardından alternatif golcü arayışını sürdüren Beşiktaş’ta Stefano Okaka sesleri yükselir yükselmez; taraftar da yıldız golcü ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı. 30 yaşındaki İtalyan yıldız Okaka’nın hayat hikâyesi karar.com’da…

BEŞİKTAŞ’TA OKAKA SESLERİ

Hürriyet’in haberine göre;Tottenham’dan Kevin N’Koudou’u bonservisiyle transfer eden, ardından Arsenal’den Mohamed Elneny’yi kiralık olarak takıma kazandıran Beşiktaş, Nijerya asıllı İtalyan golcü Stefano Okaka için de Watford ile her konuda anlaştı. Bonservisi Premier Lig ekibinde olan ve geçen sezonu İtalyan ekibi Udinese’de geçiren 30 yaşındaki İtalyan santrforun Beşiktaş’a geleceği konuşuluyor.

19-09/01/okakajpgg.jpg

MİLLİ TAKIM’DA DA OYNADI

Okaka, daha evvel Fulham, Roma, Sampdoria ve Parma gibi ekiplerde de top koştururken, İtalya Millî Takımı’yla da 4 karşılaşmaya çıkarak, 1 gol kaydetti. Beşiktaş’ıın satın alma opsiyonuyla kiralayacağı Okaka, 2016 yılında Anderlecht’ten 6 milyon avroya transfer olduğu Watford’da 3 sezonda toplamda 39 karşılaşmada forma giyerken, rakip fileleri 5 kez sarstı.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

OKAKA KİMDİR?

9 Ağustos 1989'da İtalya'nın Castiglione del Lago kentinde doğan 1,86'lık golcü oyuncu Stefano Okaka, sırasıyla Cittadella, Roma, Modena, Brrescia, Futham, Bari, Parma, Spezia Calcio ve Anderlecht'te oynadı. En son Watford'a 6 milyon avro karşılığında transfer olan Okaka, geçen seneyi de Udinese'de geçirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN