Süleymani'nin yerine geçen İsmail Kaani: Cesetleri için sabırlı olun

Süleymani'nin yerine geçen İsmail Kaani: Cesetleri için sabırlı olun

İran Devrim Muhafızları lideri Kasım Süleymani'nin yerine geçen Tuğgeneral İsmail Kaani ABD'ye yönelik sert mesajlar verdi. Kaani "Herkese Orta Doğu'nun dört bir yanında ABD'lilerin cesetlerini görmek için sabırla beklemesini söylüyoruz" dedi.

ABD'nin hava saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin yerine geçen Tuğgeneral İsmail Kaani "Amerikalıların cesetlerini görmek için sabırlı olun" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla düzenlenen hava saldırısında öldürülen Süleymani'nin yerine geçen Tuğgeneral İsmail Kaani açıklama yaptı.

ABD'ye sert mesajlar veren Kaani "Herkese Orta Doğu'nun dört bir yanında ABD'lilerin cesetlerini görmek için sabırla beklemesini söylüyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN