Süper Kupa sahibi Akhisarspor'a transfer yasağı geldi

Süper Kupa sahibi Akhisarspor'a transfer yasağı geldi

Akhisarspor, Süper Lig döneminde yabancı futbolculara olan 2 milyon euro civarındaki borcu nedeniyle transfer yasağı ezası aldı. Ege temsilcisi, 2018'de Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da şampiyon olmuştu.

TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısında zirve hedefini tutturamayıp beşinci sırada kalan Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı.

BİRİKEN BORÇLAR CEZA GETİRDİ

Akhisar'a Süper Lig dönemindeki eski yabancı futbolcularına olan 2 milyon euro civarında borcu nedeniyle transfer yasağı geldiği öğrenildi. Yasak ve alacaklı futbolcular konusunda açıklama yapmayan yeşil-siyahlı yönetim, borcu kapatarak transfer yapmanın yollarını arıyor.

20-01/02/752x395-ziraat-turkiye-kupasini-kazanan-akhisarsporun-kasasi-dolacak-1526033899838.jpg

TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA'YI KAZANMIŞTI

O dönemde Okan Buruk'un çalıştırdığı Akigolar, 2017-18 sezonunda Türkiye Kupası finali ve Süper Kupa maçında Galatasaray'ı mağlup ederek her iki kupanın da sahibi olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN