Suriye sınırında devriye görevi yapan F16 sayısı 18'e çıkarıldı

Suriye sınırında devriye görevi yapan F16 sayısı 18'e çıkarıldı

Türkiye, Rus uçağının düşürülmesinden sonra Suriye sırında devriye görevi yapan F16 savaş uçağı sayısını 16'dan 18'e çıkardı. Dün 18 uçak gün boyunca devriye uçuşu yaptı.

Suriye sınırında Türkiye Hava Sahası'nı ihlal ettiği gerekçesiyle Rus uçağının düşürülmesinin ardından dün Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca 18 adet F-16 uçağı devriye uçuşu icra etti.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN