Suriye sınırındaki 'Yetim köyü' inşaatında sona gelindi

Suriye sınırındaki 'Yetim köyü' inşaatında sona gelindi

Hatay ile Suriye'nin arasında bulunan beton sınırın İdlib'in Kah köyü tarafına, savaşta babalarını kaybeden yetim çocuklar için 11 bloklu yetim köyü yapılıyor.

İdlib'in Kah köyünün kuzeyinde yer alan beton sınıra neredeyse sıfır noktada bulunan binada iş makineleri ile işçilerin çalışma yaptığı görüldü. 4-5 katlı ve 11 blokluk yapı çalışmalarının neredeyse tamamlanmak üzere olduğu göze çarparken, bina kompleksinin babalarını savaşta kaybeden çocuklar için çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan yetim köyü olduğu öğrenildi.

HATAY/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN