Suriye'de camiye varil bombası: 3 ölü, 10 yaralı

Suriye'de camiye varil bombası: 3 ölü, 10 yaralı

Suriye, Anadan ilçesinde bir helikopterin Halep'in kuzeyindeki bir camiye varil bombasıyla düzenlediği saldırıda 3 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'in kuzeyindeki Anadan ilçesinde bir camiye varil bombasıyla düzenlediği saldırıda 3 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi.

15-05/29/aa_picture_20150529_5480397_web.jpg
Suriye ordusuna ait helikopter, varil bombası saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi. 

Anadan'daki sivil savunma yetkililerinden alınan bilgiye göre, orduya ait helikopter, muhaliflerin kontrolündeki Anadan ilçesinde Hamza bin Abdülmuttalib camisine varil bombasıyla saldırı düzenledi. 

Saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 kişinin de yaralandığı, yaralıların cami enkazından çıkarılarak ilçedeki sahra hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu, saldırıya maruz kalan caminin yanı sıra çevredeki binalarda da büyük hasar oluştuğu kaydedildi. 

15-05/29/aa_picture_20150529_5480386_web.jpg
Hamza bin Abdülmuttalib camisine düzenlen saldırıda enkaz altında kalanlar çıkarılmaya çalışıyor /FOTOĞRAFLAR:AA 

Yetkililer, rejim güçlerinin cuma namazı sırasında ilçedeki camileri hedef alan saldırılar düzenlediğini ve halkın bu nedenle cuma namazına gitmekten çekindiğini aktardı. 

HALEP/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN