Suriye'de yaralanan ÖSO askerleri Kilis'e getirildi

Suriye'de yaralanan ÖSO askerleri Kilis'e getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Halep'e bağlı Çobanbey ilçesinde, ÖSO ile terör örgütü DAEŞ mensupları arasındaki çatışmalarda yaralanan 8 Suriyeli, Kilis'te tedavi altına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki, terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nda, ÖSO unsurları ile DAEŞ mensupları arasındaki çatışmalarda yaralanan 8 Suriyeli, Çobanbey sınır hattına getirildi.

Yaralılar, burada 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN