Suriye'de YPG'li teröristler ÖSO mevzilerine saldırdı, çatışma çıktı

Suriye'de YPG'li teröristler ÖSO mevzilerine saldırdı, çatışma çıktı

Terör örgütü YPG'nin, Bab ilçesinden ÖSO cephe hatlarına sızmaya çalışması sonucu gece boyunca şiddetli çatışmalar yaşandı. Çatışmalarda 3 ÖSO mensubu hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Suriye'nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve çevresinde yuvalanan terör örgütü YPG/PKK, gece saatlerinde Bab ilçesinin Abla köyünden ÖSO cephe hattına sızmaya çalıştı.

Terör örgütü YPG/PKK ile ÖSO mensupları arasında Azez'in güneyindeki Kelecebrin, Mare ilçesinin batısındaki Şeyh İsa ve Bab ilçesinin batısındaki Abla Hazvan ve Dikmetaş noktalarında gece boyunca uzun namlulu silahlarla şiddetli çatışmalar yaşandı.

Terör örgütünün sızma girişimini püskürten ÖSO mensuplarından 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü de yaralandı.

Tel Rıfat ve çevresinde konuşlu terör örgütü YPG/PKK, sık sık muhaliflerin kontrolündeki Azez, Marea, Kefer Kelbin ve Cibrin bölgelerinde sivil yerleşim yerlerini ve Özgür Suriye Ordusu mevzilerini hedef alıyor.

AZEZ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN