Suriyelilerin bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı

Suriyelilerin bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada birbirlerini bıçaklayan Suriyelilerden 29 yaşındaki Meşir Ellevad hayatını kaybetti, 32 yaşındaki Hüseyin El Alı yaralandı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Adana'ya gelen Suriyeli Meşir Ellevad ile Hüseyin El Alı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birbirlerine bıçakla saldıran Suriyelilerden Meşir Ellevad başından, Hüseyin El Alı ise sırtından yaralandı. Alı yaralı halde kaçarken, Meşir Ellevad olay yerinde hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay geline gelen polis, yaralı saldırganın hastaneye gidebileceği ihtimali üzerinde bu yönde araştırma başlattı. Bu sırada Adana Şehir Hastanesi'ne giden Hüseyin El Alı tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Alı'nın, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

Polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

ADANA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN