Survivor Cemal Can kimdir ve kaç yaşında? Cemal Can Canseven ne iş yapıyor?

Survivor Cemal Can kimdir ve kaç yaşında? Cemal Can Canseven ne iş yapıyor?

Survivor 2020 finalistleri arasında yer alan ‘’Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?’’ soruları, sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Barış Murat Yağcı ile Survivor 2020’de yarışacak olan Barış Murat Yağcı’nın biyografisi KARAR.com'da...

İzmir’de doğan, annesi Rizeli, babası da Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven, Survivor’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. YouTuber Danla Bilic’le arkadaş olan Cemal Can Canseven, Survivor’da bir bölümde hayallerini gözyaşları içerisinde anlattı.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR?

25 Mayıs 1995’te İzmir’de doğan Cemal Can Canseven’in babası Selanik göçmeni, annesi de Rizelidir. Kendisinden 9 yaş büyük ablasına, ‘’Küçük annem’’ diyen Cemal Can Canseven, liseye kadar bütün eğitimini İzmir’de tamamladı.

Ardından İstanbul’a üniversite okumaya gelen Cemal Can Canseven, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününü okurken, bir arkadaşının tavsiyesiyle DJ’liğe başladı. İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi alarak uzmanlaşan Cemal Can Canseven, Survivor 2020’de yayınlanan geçmiş bölümlerden birinde ünlü YouTuber Danlı Bilic ile nasıl tanıştığını anlattı.

Danla’yla arkadaşlığının 7-8 yıla dayandığını anlatan Cemal Can Canseven, onunla okulda tanıştığını ve onu çok sevdiğini ifade ediyor.

Danla Bilic, sosyal medya hesabı üzerinden, ‘’Cemal Can Canseven ile evlendiniz mi?’’ sorusuna, ‘’Evet evlendik. Sonra ayrıldık.’’ diye şakayla cevap verince, bu konu çok tartışıldı. İş ciddiye binince de Danla Bilic, Survivor’da iletişim ödülünü kazanan Cemal Can’la görüştü ve ona, ‘’Evlenmemiz lazım. Herkes bizi evlendi boşandı diye biliyor ardık’’ dedi.

Cemal Can Canseven ise Danla’ya, ‘’Tamam hiçkimseyi bulamazsak evlenecektik ama şu an değil ya…’’ diyerek takılmıştı.

CEMAL CAN’IN GÖZYAŞLARI

Survivor’ın 18 Haziran tarihinde yayınlanan bölümünde hayat hikayesini anlatan Cemal Can Canseven, çocukluğunun Foça - Karşıyaka arasında geçtiğini kaydederek, şişman ve tatlı bir çocuk olduğunu söyledi.

Lisede hayalleri olduğunu ancak kilolu olduğu için bu hayallerini gerçekleştiremediğini ve ardından 3 ay içerisinde 15 ile birden verdiğini ifade eden Cemal Can Canseven, büyük bir özgüven kazandığını belirterek, bireyleri yapabileceğini o zaman anladığını vurguladı.

İstenildiği zaman her şeyi yapabileceğini gördüğünün altını çizen Cemal Can Canseven, İstanbul’da üniversiteyi yüzde 50 burslu kazanıp bu kente geldikten sonra hayallerini gerçekleştirip, güzel insanlarla tanıştığını aktardı.

CEMAL CAN CANSEVEN'LE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Survivor yarışmasının çocukluk hayali olduğunu söyleyen Cemal Can Canseven, dışarıdan bakıldığında Survivor karakterine benzeyen bir karakterinin olmadığı görünse de farklı duygular beslediğini söyledi. Her zaman takım sporu yapmak istediğini ve bundan dolayı eğitime yöneldiğini kaydeden Cemal Can Canseven, eğitimle birlikte duygularını yaşama fırsatına eriştiğini bildirdi.

Danla Bilic'in ''Cemal Can Canseven ile 5 ay evli kaldık, yapamadık'' açıklaması:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN