Survivor Sabriye ödüle gitmeyi reddetti

Survivor Sabriye ödüle gitmeyi reddetti

Mor odaya Sabriye'yi yanında götürmek isteyen, sembol oyununu kazanan Furkan Kızılay, Sabriye'nin gelmek istemeyişiyle yıkıldı. Sabriye, yakın arkadaşı Adem Kılıççı yanında olmadığı için mor odaya gitmek istemedi.

'Survivor 2017'nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde çok ilginç bir olay yaşandı.

Erkeklerde sembol oyununu kazanıp iki hafta boyunca dokunulmaz olan Furkan Kızılay, mor ada için Sema Apak, İlhan Mansız ve Sabriye Şengül'ün isimlerini söyledi. Ancak Sabriye, Adem Kılıççı yanında olmadığı için bu jesti geri çevirdi.

Adem, "Kardeşim çok teşekkür ederim. Adem olmadığı için gitmek istemiyorum" diyen Sabriye'ye, "Seni götürmesini ben söyledim. Sen git" karşılığını verdi.

Furkan, ısrara rağmen kararından dönmeyen Sabriye'nin yerine diğer bir takım arkadaşı Pınar Saka'yı seçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN