Suudi Arabistan'da uzaktan eğitim süresi uzatıldı

Suudi Arabistan'da uzaktan eğitim süresi uzatıldı

Koronavirüs (corona virüs) endişesiyle Suudi Arabistan'da uzaktan eğitim süresi uzatıldı.

Suudi Arabistan'da koronavirüs (Kovid-19) salgınının artması endişesiyle uzaktan eğitim süresinin güz dönemi sonuna kadar uzatıldığı duyuruldu.

SPA'nın haberine göre, uzaktan eğitim süresinin birinci dönemin sonuna kadar uzatılmasını öngören Kraliyet kararnamesi yayımlandı.

GÜZ DÖNEMİ EVDE GEÇECEK

Kararın, devlet ve özel tüm eğitim kurumlarını kapsadığı ifade edilen kararnamede, bu adımın öğretmen ve öğrencileri Kovid-19 risklerinden koruma kapsamında alındığı kaydedildi.

Suudi Arabistan, ağustos ayında yeni eğitim-öğretim yılının ilk 7 haftasında uzaktan eğitim uygulanması kararı almıştı. Bugün alınan kararla bu süre güz dönemi sonuna kadar uzatılmış oldu.

SUUDİ ARABİSTAN'DA SON DURUM NE?

Suudi Arabistan'da Kovid-19 nedeniyle şu ana kadar 4 bin 972 kişi hayatını kaybetti, 338 bin 132 kişi ise enfekte oldu.

DÜNYADA SON DURUM NE?

 

Dünya genelinde koronavirüs nedeniyle 1 milyon 66 bin 860 kişi yaşamını yitirdi.

Vaka sayısı dünya genelinde 36 milyon 754 bin 281'e çıkarken, koronavirüs saptanan 27 milyon 667 bin 833 kişi sağlığına kavuştu.

Ayrıca tedavisi devam eden 8 milyon 19 bin 588 vaka bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN