Taha Akgül ve Selim Yaşar 2016 Rio Olimpiyatları'nda finale çıktı

Taha Akgül ve Selim Yaşar 2016 Rio Olimpiyatları'nda finale çıktı

Rio 2016'da güreşçimiz Taha Akgül, Ermeni rakibini 8-1 yenerek finale çıktı. Selim Yaşar da, ABD'li Cox'u 2-1 yenerek finale yükseldi.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda güreşte erkekler 86 kilodaki sporcumuz Selim Yaşar, ABD'li Cox'u 2-1 yenerek finale yükseldi. Selim Yaşar'ın finaldeki rakibi Rus Abdulrashid Sadulaev oldu.

TAHA DA FİNALDE

Erkekler serbest güreş 125 kiloda Taha Akgül de Ermeni rakibi Levan Berianidze'yi 8-1 yenerek finale yükselmeyi başardı.

16-08/20/resimid_4226741

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN