Tansiyon ölçtü, koronadan hayatını kaybetti

Tansiyon ölçtü, koronadan hayatını kaybetti

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde koronavirüs hastası olduklarını bilmediği komşularının tansiyonunu ölçen Selma Uçar, komşularından Kovid-19 kaptı ve yaşamını yitirdi.

Vakfıkebir ilçesinde koronavirüs testi yaptıran Osman ve eşi Sevcan T., sonuçlar henüz çıkmadan üst kat komşuları Selma Uçar'dan tansiyonlarını ölçmelerini istedi. Komşularının isteğini kırmayan Uçar, tansiyon ölçümü sırasındaki temas neticesinde koronavirüse yakalandı.

new-project-13.jpg

Komşularının Kovid-19 testi yaptırdığından haberi olmayan Uçar, eve gelerek tansiyon ölçümü yaptı. Birkaç gün sonra Osman ve Sevcan T.'nin test sonuçları pozitif çıktı. Çift, hastanede tedavi altına alınırken, tansiyon ölçümü yapan komşuları Selma Uçar da bir süre sonra rahatsızlandı.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uçar’ın koronavirüs testi de pozitif çıktı. Bir süre hastanede tedavi gören Selma Uçar, 11 Aralık'ta hayatını kaybetti.

Uçar'ın yakınları ihmal yapıldığını öne sürerek  Sevcan T. ve Osman T.'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Osman ve Sevcan T. çifti tedavi ve karantina süreçlerinin ardından koronavirüsü yendi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN