Tarık Akan'ın ailesinden cenaze töreni açıklaması geldi - Son dakika haber

Tarık Akan'ın ailesinden cenaze töreni açıklaması geldi - Son dakika haber

Türk sinemasının efsanevi aktörü Tarık Akan bu sabah hayatını kaybetti. Akan'ın cenazesinin ise ne zaman ve nereden kaldırılacağı merak konusu olmuştu. Takın Akan'ın cenaze töreni ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Akan'ın eski eşi Yasemin Erkut ise pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, cenazenin Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedileceğini söyledi.

Türk sinemasının efsanevi aktörü Tarık Akan bu sabah hayatını kaybetti. Yakınları ise Akan'ın tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede hayata gözlerini yumduğunu söyledi. Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, acı haberi gece saat 01.00'de aldığını belirterek, “Dün buradaydım, rahatsızdı” dedi.

Sanatçı Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül, Akan'ın vefatının çok ani olduğunu ve çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Bütün Türkiye'nin başı sağolsun" dedi. Akan'ın cenazesinin şu an hastanede bulunduğunu ve gün içinde gasilhaneye götürüleceğini belirten Üregül, daha sonra cenaze işlemlerini yapacaklarını dile getirdi.

Akan'ın eski eşi Yasemin Erkut ise pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, cenazenin Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedileceğini söyledi.

İKİNDİ VAKTİ CENAZE NAMAZI

Sanatçı Tarık Akan'ın cenazesi pazar günü Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

PAZAR GÜNÜ TÖREN DÜZENLENECEK

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre sanatçı için pazar günü saat 14.00'te Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek. Akan'ın cenazesi, aynı gün Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN