Tarsus Belediyesi yağmurlu havada vatandaşları unutmadı

Tarsus Belediyesi yağmurlu havada vatandaşları unutmadı

Mersin'de Tarsus Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatı doğrultusunda şehrin işlek noktalarında şemsiye dağıtımı gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi’nin, kış şartlarının ağırlaştığı ve yağmurların şiddetini arttığı dönemde vatandaşların yanında olduğunu hissettirmek adına şemsiye dağıtımı gerçekleştirdi. Cadde ve sokaklarda aniden karşılarına çıkan belediye görevlilerin kendilerine uzattıkları şemsiyeleri şaşkınlıklar içinde alan vatandaşlar mutluluklarını gizleyemediler.

20-02/06/tarsus-semsiye1.JPG

'ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞINI'

Tarsus Belediyesi görevlilerin yağmurdan korunmaları için kendilerine hediye ettiği şemsiyelerle poz vermeyi ihmal etmeyen vatandaşlar, yüzlerindeki tebessümle Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.

Bozdoğan; “Tarsus Belediyesi olarak iyi günde kötü gün ayrımı yapmadan her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yağmurların giderek şiddetini arttırdığı bu günlerde halkımızın, yanında olduğumuzu hissettirmek için çam sakızı çoban armağanı misali ağırlıklı olarak kadınlarımıza birer şemsiye hediye ederek onları mutlu etmek istedik. Aldıkları hediye karşısında vatandaşlarımızın yüzlerinde oluşan tebessüm bile bizleri mutlu etmeye yetiyor” dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN