Tayland Kralı cezaevinde yerleri süpürdü

Tayland Kralı cezaevinde yerleri süpürdü

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ülkesindeki imajını düzeltmek için çekilen bir belgeselde cezevinde yerleri süpürürken kameralara poz verdi.

Dünyanın en tartışmalı liderlerinden olan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ülkesi koronavirüsle boğuşurken belgesel çekimi için Bangkok'taki cezaevini süpürdü.

Dünyanın en tartışmalı lideri arasında yer alan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, imajını düzeltmek için çekilen belgesel filminde kameraların karşısına geçti. Kral Vajiralongkorn, başkent Bangkok'taki cezaevinde elinde süpürge ile birlikte kameralara poz verdi. Kral Vajiralongkorn'u eşi Sineenat Wongvajirapakdi de yalnız bırakmadı. Çekilen belgeseldeki görüntülerde, Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn erken tahliye edilen ve çok çalışarak rehabilite edilen mahkumlara yardım ederken ve yerleri süpürürken görüldü. 

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, geçtiğimiz Eylül ayında sadakatsizlikle suçlayarak hapse attırdığı resmi metresini affederek Almanya'daki haremine almıştı. Alman basını, Sineenat Wongvajirapakd’inin özel uçakla Almanya’ya getirildiğini öne sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN