Tayland'da asker katliamı! O anları canlı yayınladı

Tayland'da asker katliamı! O anları canlı yayınladı

Tayland'da bir asker, alışveriş merkezi yakınlarında kalabalığa ateş açtı. 17 kişiyi öldüren saldırganın, katliam yaptığı anları sosyal medyada canlı yayınladığı bildirildi.

Tayland’da bir asker, ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Nakhon Ratchasima (Korat) şehrinde bir alışveriş merkezinin yakınında insanların üzerine rastgele ateş açtı.

Yerel medya askerin, kışladan çaldığı silahla saldırıyı gerçekleştirdiğini, saldırganı etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarının sürdüğünü duyurdu.

CANLI YAYINDA PAYLAŞTI

Jakrapanth Thomma isimli asker AVM'de katliama imza atarken sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptığı bildiriliyor.

Kalabalığa ateş ederken Facebook hesabından canlı yayın yapan askerin, "Öldürmekten o kadar yoruldum ki artık parmağımı bile kıpırdatamıyorum. Çok yoruldum, daha ölmeyen 3 kişi daha mı var?" ifadeleri kullandığı belirtiliyor.

Korkunç olayı yaşayan tanıkların çektiği dehşet verici görüntülerde, kaçmaya çalışan insanlara ateş edilmesi gözler önüne seriliyor.

ÖLÜ SAYISI 17'YE YÜKSELDİ

Bangkok merkezli Erawan Sağlık Merkezi’nden isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkilinin verdiği bilgiye göre saldırı sonucu ölü sayısı 17’ye, yaralı sayısı 14’e yükseldi. Yaralıların yakın bölgelerde bulunan 6 farklı tıp merkezine kaldırıldıkları bildirildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN