Tecavüzle suçlanan Neymar polis merkezinde

Tecavüzle suçlanan Neymar polis merkezinde

Tecavüz suçlamasıyla gündemde olan ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Brezilyalı yıldız Neymar'ın otel odasından yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Tecavüzle suçlanan Neymar, gelişmelerin ardından ifadesi alınmak üzeri polis merkezine götürüldü.

Neymar'ın bir otelde buluştuğu kadına tecavüz ettiği iddiaları hakkında otel odası görüntüleri de paylaşıldı.

19-06/07/-qopimzj69kqbj0ngmfw0ma

'SENİ NEDEN DÖVDÜĞÜMÜ BİLİYOR MUSUN?'

Paris Saint Germain takımında futbol kariyerine devam eden Neymar'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan kadınla arbede yaşadığı görünüyor.

19-06/07/-hr9xm6oar0uqlwhwhx4-qq

Model Najila Trindade’nin Neymar’a saldırdığı esnada bunu bir gün önce dövüldüğü için yaptığını söylüyor.

19-06/07/-rwmk7afvu06zeoc7kn6jyg

Video kadının “Seni neden dövdüğümü biliyor musun? Nedenini biliyor musun?” şeklinde konuştuğu ve Neymar’ın “Yapma” dediği duyuluyor.

19-06/07/-otx7zzkrl06cxunamd9p8g

Sonrasında Najila Trindade, “Çünkü dün bana saldırdın ve beni burada yalnız bıraktın” diye Neymar’a sitem ediyor. Öte yandan Neymar'ın sponsoru olan bir kredi kartı firması yaşananların ardından yıldız futbolcu ile anlaşmasını iptal etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN