Tek ‘tık’la tüfek sonrası dehşet

Tek ‘tık’la tüfek sonrası dehşet

KARAR’ın günlerce gündeme taşıdığı ‘tek tıkla silah’ yine can aldı. Adana’da avcı Mehmet Fatih Özdemir, internetten sipariş ettiği silahı kontrol etmek istedi. Bu sırada silah ateş aldı, çıkan kurşunların hedefi olan Özdemir hayatını kaybetti.

KARAR’ın gündeme getirdiği ‘bir tıkla silah’ skandalı bu kez Adana’da yaşandı. Adana’da Mehmet Fatih Özdemir (51), bir arkadaşının evinde yeni satın aldığı av tüfeğini denemek istedi. Daha sonra aracından silahını çıkaran Özdemir, tüfeğin tutukluk yapması üzerine sorunu gidermeye çalıştı. Özdemir, bu sırada silahın ateş alması sonucu vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından profesyonel avcı olduğu belirtilen Özdemir’in, av tüfeğini internetten satın aldığı öne sürüldü. Adana ve Mersin’de de emniyet güçleri, 29 Ekim’de bir market ve lokantada yapılan silahlı soygunla ilgili çalışma başlattı. Çalışmalar üzerine şüphelilerin uyuşturucu bağımlısı Şefik A. (40) ve Cihan Ş. (33) olduğunu belirlendi. Şüphelilerin Adana’daki iki marketten, Mersin’in Tarsus ilçesindeki bir lokantadan 20 bin lira çaldıkları belirtildi. Düzenlenen operasyonda 3 kişi yakanırken, şüphelilerin soygun sırada kullandıkları pompalı tüfeği internetten 350 liraya satın aldıkları ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN