Tekin: Perşembe olmazsa Cuma'ya Suriye'ye gireceğiz

Tekin: Perşembe olmazsa Cuma'ya Suriye'ye gireceğiz

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Türkiye'nin 2 gün içinde Suriye'ye gireceğini iddia etti. Tekin "Kaynağım sağlam" dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçim atmosferinde ilginç bir iddia ortaya attı. Taraf Gazetesi'nden Ayfer Çalıkıran'a konuşan Gürsel Tekin, "Türkiye 2 gün içinde Suriye'ye girecek" dedi.

Türkiye'nin bu akşam ya da Cuma günü Suriye'ye gireceğini söyleyen Tekin, AK Parti ve hükümetin tehlikeli bir oyunun içinde olduğunu ileri sürdü. Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu bilgi çok sağlam bir kaynaktan. Aynı kaynak daha önce de Süleyman Şah Türbesi'nde askerlerimizin IŞİD'in insafına terk edildiğini söylemişti. Bana verilen bilgiye göre, Türkiye bu akşam ya da yarın askeri operasyon yaparak Suriye'ye girecek. Başbakan'a sesleniyorum, Çıkın, böyle bir çılgınlık yok, o iddia yanlış deyin. Beni yalanlayın".

Twitter'da 'Fuat Avni' benzetmesi

Tekin'in seçimlere az bir zaman kala öne sürdüğü kehanet, Sosyal medyada alay konusu oldu. Tekin'e "Fuat Avni" benzetmesi yapan Twitter kullanıcıları, Suriye demecini böyle yorumladı;

Türkiye seçime 1 ay kala Suriye'ye girer. "500 şehid var" denilir ve AK Parti zayıflar.Gürsel Tekin'in rüyası buysa uyurken sırtını örtmeli.

Gürsel Tekin, Fuat Avni'den rol çalmaya çalışıyor. Attık faw'a bekliyoruz.

Gürsel Tekin, ne olacak Türkiye Suriye'ye girmezse? Cem Uzan'dan aşırma kırmızı yeleği giyip sen mi gireceksin?

Bence birileri Gürsel Tekini işletmiş.

"Türkiye Suriye'ye girecek" dezenformasyonuyla Esed'e canlı kalkan olmak için bahane mi arıyor yoksa!

CHP'nin sloganları unutulmadı

Gürsel Tekin'in Suriye konusundaki görüşlerini "gülünüp geçilmesi gereken açıklama" şeklinde gören kullanıcılar Tekin'i, partisinin sloganlarıyla eleştirdi. Konuyla ilgili tweetlerden bazıları şu şekilde;

Gürsel Tekin'in savaş çığırtkanlığını "milletçe alkışlıyoruz"

Gürsel Tekin kaynağını açıklasın...

Büyük iddia... Ya Türkiye Suriye'ye girmezse? "Deşifre ettik. Operasyondan vazgeçtiler."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN