Instagram'ın Bu Özelliği Platonik Aşıkları Dile Getirecek! Aşkını Kalbine Gömenler Yeni Özellik Sayesine Mutluluğu Bulacak

Instagram'ın Bu Özelliği Platonik Aşıkları Dile Getirecek! Aşkını Kalbine Gömenler Yeni Özellik Sayesine Mutluluğu Bulacak

Dünya çağında en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcıları için yeni bir özellik getirdi. Bu özellik sayesinde mesaj atmadan beğenilerinizi karşı tarafa aktarabileceksiniz. İşte Instagram'ın herkesi sevindiren yeni özelliği.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan dünyanın en büyük ağın ve sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcıları için yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. Instagram bu defa hikayeler için düğmeye bastı. Bu yeni hikaye özelliği sayesinde mesaj atmadan ifade gönderebileceksiniz. Kalp emojısi ile kullanıcılarına yeni bir kolaylık sağlayan Instagram'ın bu özelliği kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlandı. İşte Instagram'ın dikkat çeken özelliği.

insgram.jpg

BİR TEPKİ İLE DUYGULARINIZI AKTARIN

Instagram'ın eski sürümüne göre kullanıcıların attığı hikayelere mesaj atmadan tepki verilmiyordu. Instagram bunun için yeni bir özellik geliştirdi. Artık kullanıcıların takipçileri mesaj yazmadan beğenilerini karşı tarafa tek bir dokunmayla ulaştırabilecek. Hikayelerde yapılan bu dev özellik sayesinde artık duygularını ve beğenilerinizi kalp emojisi ile gösterebileceksiniz.

INSTAGRAM'DA YENİ ÖZELLİK ÇOK BEĞENİLDİ

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan video ve fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcılarına kolay bir dolaşım sağlayan Instagram, anlık atılan hikayeler için yeni bir özellik geliştirdi. Önceden takipçiler hikayelere tepki vermek için DM'den mesaj atmak zorunda kalırken, yeni geliştirilen özellik sayesinde artık DM'ye girmeden hikayelere tepki verebileceksiniz.

selam.jpg

DM'DEN MESAJ ATMANIZA GEREK KALMADI

"Özel Hikaye Beğenileri" olarak tanıtılan özellik sayesinde artık beğendiğiniz story paylaşımlarına mesaj atmadan cevap verebileceksiniz. Beğenilen ve emoji gönderilen paylaşımları sadece tepkiyi veren ve hikaye atan kişi görebilecek. Instagram'da takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı hikayeleri izleyip, bu hikayeye DM'den özel mesaj atılabiliyordu. Ayrıca yine Direkt Mesaj üzerinden, hikayeye özel ifade de bırakabiliyordu. Ancak yeni özellikle, tıpkı gönderilerde olduğu gibi sadece beğeni de atabileceksiniz.

HİKAYELERE KALP EMOJİSİ GELDİ

Instagram'a eklenen bu yeni buton şimdiden kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlandı. Önceleri hikayeleri izledikten sonra DM üzerinde iletişime geçilirken artık mesaj atmadan direk kalp ve beğeni emojisi göndermek mümkün. Uçak modunun yanına kalp simgesi yerleştiren Instagram mesaj atmaya gerek duymadan hikayeye ifade göndermeyi etkileştirdi. Takip ettiğiniz hesapların, paylaştıkları hikayeleri beğenirseniz, direkt olarak bu "kalp" simgeli butona tıklayarak beğeninizi gösterebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN