TEM'de seyreden otomobilde yangın çıktı

TEM'de seyreden otomobilde yangın çıktı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde TEM'de seyreden bir otomobilde yangın çıktı. Alevler kısa sürede aracı sardı, sürücü kendini son anda dışarı attı. Yanan otomobili gören vatandaşlar da alevlere müdahale etti.

TEM Otoyolu’nda meydana gelen seyir halindeki otomobilde yangın çıktı.

Sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden sürücü, aracını durdurarak alevlere müdahale etmeye çalıştı. Olayı gören diğer sürücüler de yangın söndürmek için uğraştı.

Tüm müdahalelere rağmen yangın kontrol altına alınamadı, bunun üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.

20-01/13/yanan-otomobil2.jpg

YANAN ARACI ÇARESİZLİKLE İZLEDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi, patlamaların yaşandığı araç çevredekilere de büyük panik yaşattı. Sürücü ise yanan aracını çaresizlikle izledi.

İtfaiye ekipleri, alev topuna dönen otomobile müdahale ederken, polis ekipleri de yolda güvenlik önlemi aldı.

20-01/13/yanan-otomobil4.jpg

OTOMOBİL KÜLE DÖNDÜ

Yangın kontrol altına altına alırkenalevlerin sardığı otomobil küle döndü. Olay yerinde vatandaşlardan birisi "Çok şükür söndürüldü ama araba kül oldu" diyerek o anları cep telefonu ile kaydetti.

20-01/13/yanan-otomobil3-1578909394.jpg

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN