Test sonucu yanlış açıklanan CHP'li başkan taburcu oldu

Test sonucu yanlış açıklanan CHP'li başkan taburcu oldu

Koronavirüs tanısıyla hastanede karantinaya alınan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, test sonucu yanlış söylendiği için bugün taburcu edildi.

Koronavirüs tanısıyla hastanede karantinaya altına alınan Balıkesir Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan testin sonucunda 'yanlışlık' olduğunu ve taburcu edildiğini açıkladı.

Balıkesir Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Covid-19'a yakalandığını duyurmuştu. Palaz açıklamasında, "Değerli ailem, almış olduğumuz tüm önlemlere rağmen maalesef ben de bu hastalıkla tanıştım. Dün yaptırdığım en son test sonucum pozitif çıktı. Şu anda durumum gayet normal, hiç bir sıkıntım yok. Lütfen uyarılara uyalım ve dikkatli olalım. En kısa sürede görüşeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

TEST SONUCUNDA YANLIŞLIK OLMUŞ

Hastaneye karantinaya alınan İbrahim Palaz, konuyla ilgili bugün yaptığı açıklamada, 26 Ekim'de yaptırdığı Covid-19 test sonucunun negatif çıkmasına rağmen kendisine 'pozitif çıktı' denildiğini söyledi. Palaz bunun üzerine kendisine ikinci bir test yapıldığını ve bugün alınan sonucun da negatif çıkması üzerine hastaneden taburcu edildiğini kaydetti.

CHP'li Palaz sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sevgili hemşehrilerim iki günlük süreçte sizleri biraz üzdük. Bu elimizde olan bir neden değildi. 26 Ekim'de verdiğimiz bir test numunesi sonucunda, testimizin pozitif olduğunu ve karantinaya alınmamız gerektiğini söylediler Sağlık Bakanlığı yetkilileri... Ondan sonra akşamüzeri dediler ki bir test daha yapmamız gerekiyor. O süreçte öğrendiğimize göre ilk testimiz de negatifmiş. Şu anda yapılan ikinci testimiz de negatif çıktı. Şu anda hastaneden taburcu oldum, sağlığım yerinde. Hiçbir şekilde koronayla ilgimiz alakamız yok. Bu süreçte beni arayan, endişelenen tüm hemşehrilerime, yakınlarıma, akrabalarıma, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla." 

Palaz dün yaptığı açıklamada testinin pozitif çıktığını ve karantinaya alındığını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN