THY Novosibirsk uçuşlarını durduruyor

THY Novosibirsk uçuşlarını durduruyor

Rusya'nın Novosibirsk kentindeki Tolmaçevo Havaalanı'ndan yapılan açıklamada Türk Hava Yolları'nın (THY) Novosibirsk'ten İstanbul'a yaptığı doğrudan uçuşları durduracağını açıkladı.

Miliiyet'in haberine göre, Tolmaçevo Havalimanı'nın basın dairesinden yapılan açıklamada "Türk Hava Yolları 24 Mart 2017 tarihinden itibaren Novosibirsk'ten İstanbul'a gerçekleştirdiği doğrudan uçuşları durduracağı için, yolcuların talepleri doğrultusunda söz konusu yönde çalışmak için başka partnerleri davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Uçuşların durdurulma nedeni konusunda bir bilgi verilmeyen açıklamada, İstanbul'un Sibirya bölgesinden yolcular için popüler bir nokta olduğu vurgulandı.

Açıklamada bu yıl iki kent arasındaki yolcu sayısında ciddi bir artış gözlendiği ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 artış olduğu ifade edildi.

THY, Mart 2012'de Novosibirsk-İstanbul uçuşlarına başlamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN