Trabzon'da DEAŞ üyesi kadın tutuklandı

Trabzon'da DEAŞ üyesi kadın tutuklandı

Terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Dağıstan uyruklu H.M. (24) adlı kadın, Trabzon'da yakalandı.

Trabzon Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gelen Dağıstan uyruklu H.M. adlı kadın, oturum alabilmek için başvuruda bulundu. Hakkında yapılan incelemede, H.M.'nin, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. H.M., Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

TRABZON/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN