Trabzonspor, Avcı ile 2'de 2 yaptı

Trabzonspor, Avcı ile 2'de 2 yaptı

Trabzonspor ligin son sırasındaki Ankaragücü'nü Lewis Baker'ın frikikten attığı golle 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Süper Lig’in 10. haftasının açılış maçında Ankaragücü ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı’nda oynanan mücadeleyin konuk takım 1-0 kazanmayı başardı.

Göztepe yenilgisi sonrasında Fuat Çapa ile yollarını ayırıp Mustafa Dalcı ile anlaşan Ankaragücü, ligin ilk galibiyetini almak için çıktığı maçta hedefine ulaşamadı.

Trabzonspor ise Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 2. lig maçında yine kazandı. Bordo-mavili takıma galibiyeti getiren golü 45+1’de Lewis Baker şık frikik golüyle getirdi.

Trabzonspor’da Joao Pereira 71 ve 90. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı. Portekizli futbolcu Süper Lig’de ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

Trabzonspor bu galibiyetle 12 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 12. sıraya çıktı. Ankaragücü ise 8. maçında da galibiyet göremeyerek 2 puanla son sırada kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

KIRMIZI KART! 90′ Trabzonspor’da Pereira ikinci sarı karı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Portekizli futbolcu taç pozisyonunda hakeme yaptığı itiraz nedeniyle oyun dışı kaldı. 

79′ Abdülkadir Ömür’ün kullandığı köşe vuruşunu savunmada Emre Kılınç uzaklaştırdı, ardından ceza yayında topu önünde bulan Baker’ın gelişine vuruşu yandan auta gitti. 

60′ İkinci yarıda henüz net bir pozisyon yaşanmadı. Ankaragücü beraberlik golünü arıyor. 

46′ İkinci yarı Trabzonspor’un vuruşuyla başladı. 

GOL! 45+1′ Lewis Baker’den süper gol! İngiliz oyuncu serbest vuruştan topu filelere gönderdi ve Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. 

37′ Maçta henüz isabetli şut yok! Trabzonspor’un 2 şutu var, Ankaragücü ise henüz şut çekemedi. 

16′ Trabzonspor etkili geldi. Pereira’nın ortasında Nwakaeme gelişini şutunu çekti, top direğin hemen yanından auta gitti. 

10′ Maçta ilk 10 dakikalık bölüm takımların orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 

1′ Karşılaşma Ankaragücü’nden Borven’in vuruşuyla başladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN