Trabzonspor'da Selçuk İnan iddiası

Trabzonspor'da Selçuk İnan iddiası

Ersun Yanal'ın eski öğrencisi Selçuk İnan'ı Trabzonspor'a istediği öne sürüldü. Sezon başında yine bir ara Galatasaray'dan ayrılmasının gündeme geldiği dönemde Ersun Yanal'ın görüştüğü ve Trabzon'a davet ettiği Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'la Usta'nın, İstanbul'da bir araya geldiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da hem yönetimin, hem taraftarın, hem de teknik direktörün istemediği isim olan Selçuk İnan'ın Ersun Yanal'ın radarına girdi. Selçuk İnan'la, Manisa'da beraber çalışan, daha sonra bu oyuncuyu Trabzonspor'a aldıran ve milli takıma kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan Ersun Yanal bir kez daha eski öğrencisiyle çalımak istediğini seslendirmeye başladı. Burak'tan sonra Selçuk İnan'ın da geriye dönüş ihtimali konuşulmaya başlandı.

İSTANBUL'DA BİRARAYA GELDİLER

Sezon başında yine bir ara Galatasaray'dan ayrılmasının gündeme geldiği dönemde Ersun Yanal'ın görüştüğü ve Trabzon'a davet ettiği Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'la Usta'nın, İstanbul'da bir araya geldiği ortaya çıktı.

Usta'nın Altıparmak'la yaptığı görüşmenin Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olduğu ancak menajerin Selçuk konusunu Başkan'a açtığı iddia edildi. Galatasaray'dan ayrılması halinde Ersun Yanal'la çalışma fikrine sıcak bakması beklenen Selçuk'un yurt dışından daha cazip bir teklif almaması halinde kamuoyunda oluşacak gündemi de değerlendirerek Trabzonspor'a gelebileceği konuşulmaya başlandı.

Burak konusunda herhangi bir olumlu gelişme yaşanmasının da Selçuk'un tercihinde rol oynayacağı yorumları ağırlık kazandı. (Trabzonajans)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN