Trabzonsporlu taraftardan Ali Koç'a tepki: Hangi yüzle...

Trabzonsporlu taraftardan Ali Koç'a tepki: Hangi yüzle...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için Trabzon'a gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, protokol tribünü kapısında bordo-mavili taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını tribünden takip etmek için Trabzon'a gitti.

Maçın oynanacağı Medical Park Stadyumu'na giden Ali Koç ve ekibine, giriş yaptığı sırada bordo-mavili taraftarlar tarafından tepki gösterildi.

"HANGİ YÜZLE..."

Görüntülerde, bordo-mavili bir taraftarın Ali Koç'a "Hangi yüzle buraya geliyorsun?" şeklinde sözleri duyuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon Trabzon deplasmanına gitmiş ve 2011'den sonra ilk kez Fenerbahçe'de başkan düzeyinde bir isim Trabzonspor maçını tribünden izlemişti.

Bordo-mavili taraftarlar geçen sezon oynanan maçta Ali Koç'a yoğun ilgi göstermiş ve birçok kişi fotoğraf çektirmek istemişti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN