Trump, başkanlık görevi sonrası ilk kez konuşma yapacak

Trump, başkanlık görevi sonrası ilk kez konuşma yapacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 28 Şubat’ta Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı’nda konuşacak. En son Joe Biden’ın yemin törenine saatler kala Beyaz Saray’dan ayrıldığı gün destekçilerine konuşma yapan Trump, Cumhuriyetçilerin toplandığı konferansta, başkanlığı sonrası ilk konuşmasını yapacak.

Amerikan Muhafazakar Birliği sözcüsü Ian Walter, Donald Trump’ın 28 Şubat’ta gerçekleşecek yıllık Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı’nda (CPAC) konuşma yapacağını doğruladı.

Trump’ın konuşma yapmasıyla ilgili görüş beyan etmeyi adının gizli kalması şartıyla kabul eden bir kişiye göre, eski ABD Başkanı’nın konuşmayı Cumhuriyetçi Parti’nin geleceği ve ABD’nin muhafazakar dönemi hakkında konuşması, aynı zamanda Joe Biden’ın göçmenlik politakalarını geri alma çabalarını eleştirmesi bekleniyor.

CPAC bu yıl Florida'nın Orlando kentinde düzenlenecek. Konferansa eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Florida Valisi Ron DeSantis ve Güney Dakota Valisi Kristi de dahil olmak üzere Trump yönetiminden kalan bazı yetkililer katılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN