Trump-Biden tartışması internet üzerinden yapılacak

Trump-Biden tartışması internet üzerinden yapılacak

ABD'de başkan adayları arasında yapılacak ikinci canlı yayın tartışması, Donald Trump'ın koronavirüse yakalanması nedeniyle internet üzerinden yapılacak.

ABD'de canlı yayın tartışmalarını düzenleyen komisyon, ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalanmasının ardından gelecek hafta yapılacak ikinci canlı yayın tartışmasının internet üzerinden gerçekleştirileceğini duyurdu.

Cumhuriyetçilerin adayı olan Trump, bu formatı kabul etmeyeceğini söyledi.

ADAYLAR UZAKTAN BAĞLANACAK

Komisyon, tartışmanın formatının değiştirmeyeceğini duyurdu. Seyirciler ve moderatör tartışmanın orijinal olarak yapılmasının planlandığı Miami'deki salonda bulunacak. Adaylar ise uzaktan internet aracılığıyla bağlanacak.

Trump, daha önce 15 Ekim'deki canlı yayın tartışmasına katılacağına söz vermiş ancak uzmanlar ABD liderinin bu tarihte bulaş riski oluşturmaya devam edebileceğini söylemişti.

Trump kararın açıklanmasından kısa süre sonra Fox News'a bağlanarak bunun kabul edilemez olduğunu ve internet üzerinden düzenlenecek bir tartışmaya katılmayacağını ifade etti.

"KORONA BANA TANRININ LÜTFU"

Öte yandan koronavirüs tedavisi süren ABD Başkanı Donald Trump, Regeneron isimli firmanın Kovid-19’a karşı geliştirdiği  "antikor kokteylinin" kendisine çok iyi geldiğini ve bu ilacı herkes için bedava yapacaklarını belirterek, "Bu hastalığın bana tanrının bir lütfu olduğunu düşünüyorum" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN