Trump küfürlü övgüyü Twitter'da paylaştı

Trump küfürlü övgüyü Twitter'da paylaştı

ABD Başkanı Trump, kendisi hakkındaki küfürlü övgüyü Twitter üzerinden 66 milyon takipçisiyle paylaştı.

ABD Başkanı Donald Trump, UFC dövüşçüsü Jorge Masvidal'in şampiyonluk maçından önce kendisi hakkında yaptığı küfürlü yorumları kendi Twitter hesabından paylaştı.

ABD Başkanı, Masvidal'in, "Trump hakkındaki görüşleriniz ne olursa olsun, o korkutucu bir adi herif" yorumlarını alıntıladı ve "İyi kavga şampiyon" yazdı.

19-11/04/c-1572845624.jpg

Trump, cumartesi günü New York'taki Masvidal- Nate Diaz karşılaşması için Madison Square Garden'daydı. İkili "En korkutucu adi herif" ünvanı için karşı karşıya geldi. Masvidal'in sözlerinin buna bir gönderme olabileceği düşünülüyor.

Trump'ın Twitter'da 66 milyon takipçisi bulunuyor.

TRUMP SALONDA YUHALANDI

Jorge Masvidal ile Nate Diaz arasındaki UFC 224 finalini, çocukları ile takip eden Başkan Trump salonun girişinde protestolarla karşı karşıya kaldı.

Trump'ın salona girmesiyle birlikte yuhalamalar da başladı. Protestolara aldırış etmeyen Trump, tribünleri selamlamaya devam etti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN