Trump, sosyal medyaya geri dönüyor

Trump, sosyal medyaya geri dönüyor

Eski ABD Başkanı Trump, kendisine ait bir platformla sosyal medyaya geri dönecek. Trump danışmanı Jason Miller "Çok büyük bir platform olacak, on milyonlarca insanı oraya taşıyacak" dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 2020 başkanlık kampanyasının Jason Miller, Fox TV'ye verdiği mülakatta "Trump, yaklaşık iki veya üç ay içinde sosyal medyaya geri dönüyor" ifadesini kullandı. 

Miller, bu sosyal medya platformunun Trump'a ait olacağını belirterek "Bu, oyunu tamamen yeniden tanımlayacak ve herkes Başkan Trump'ın ne yaptığını görmek için onu izleyecek" diye konuştu.

Trump'ın yeni sosyal medya platformu için birçok şirketten teklif aldığını ve kendi ekibini kurmaya başladığını dile getiren Miller "Çok büyük bir platform olacak, on milyonlarca insanı oraya taşıyacak" dedi.

NE OLMUŞTU?

ABD merkezli sosyal paylaşım platformları Twitter ile Facebook, 6 Ocak'ta gerçekleşen ve 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Kongre baskınından sonra Trump'ın hesaplarını önce geçici, daha sonra da sürekli olarak kapatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN