Trump'a cep telefonu fırlattı

Trump'a cep telefonu fırlattı

ABD Başkanı Donald Trump'a Indianapolis'te düzenlenen Liderler Forumu'nda yaptığı konuşması sırasında bir katılımcı tarafından cep telefonu fırlatıldı. Yaşanan olay akıllara George Bush'u getirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Indianapolis'te düzenlenen Liderler Forumu'na katıldı. Konuşma yapmak için sahneye doğru ilerleyen Trump'a katılımcılardan biri tarafından cep telefonu fırlatıldı. 

Yapılan protesto sonrası cep telefonu fırlatan şahıs gözaltına alınırken Trump'ın olay sırasındaki rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. 

BUSH'A AYAKKABI TRUMP'A CEP TELEFONU

Yaşanan olay daha önce Irak'ta yaptığı bir konuşma sırasında kendisine ayakkabı fırlatılan Eski ABD Başkanı George Bush'u akıllara getirdi. 

Trump, yaşanan olay sonrasında bir süre bekledikten sonra konuşmasına devam etti. 

SİLAH TİCARETİ ANLAŞMASI

Katılımcıların huzurunda BM Silah Ticareti Anlaşmasın'dan imzasını çekeceğine dair bir belgeyi imzalayan Trump, "Birleşmiş Milletler yakında Amerika'nın bu anlaşmayı reddettiğine dair resmi bir tebligat alacak." dedi.

Trump, "Bunun ne olduğunu çoğunuzun bilmediğini düşünüyorum. Ne olduğunu biliyor musunuz? Büyük bir faktör. Orada NRA’dan bazı mutlu yüzleri görüyorum. Resmi olarak bugün, fazlasıyla yanıltıcı bu anlaşmadan Amerika’nın imzasını çekeceğimi duyuruyorum. İmzamızı geri çekiyoruz." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN