Trump'ın Hollywood'daki yıldızına kazmalı saldırı

Trump'ın Hollywood'daki yıldızına kazmalı saldırı

ABD Başkanı Donald Trump'ın Hollywood Bulvarı'ndaki yıldızına kazmalı saldırı yapıldı. Yetkililer parçalanan yıldızın yerine yenisinin konulacağını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Hollywood Bulvarı'ndaki sembolik yıldızı bir kez daha saldırıya uğradı.

Yıldızı Marvel'ın süper kahramanlarından Hulk'ın kostümünü giyen bir kişi elindeki kazma ile parçaladı.

GÖZALTINA ALINAN YOK

Los Angeles Times'ın haberine göre saldırı Trump ve First Lady Melania Trump'ın koronavirüs test sonuçlarının pozitif gelmesinin ardından vandalize edildi. Olayla ilgili olarak henüz kimse gözaltına alınmadı.

Hollywood Ticaret Odası bir kez daha yıldızın kaldırılmayacağını ifade ederek paralanan yıldızın yerine yenisinin konulacağını ifade etti.

DEFALARCA SALDIRI YAPILDI

Bu Trump'ın Hollywood Bulvarı'ndaki yıldızının ilk değiştirilişi olmayacak. Ocak ayında yıldızın üzerine Black Lives Matter hareketini temsilen 'BLM' yazılmıştı. Ondan kısa süre önce de bir kişi Trump'ın ismini beyaz sprey boya ile boyamıştı. 2018 ve 2016'da da anıta kazma ile saldırıldı.

Trump'a yıldız, NBC kanalında sunduğu "Çırak" programı için 2007'de verilmişti.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Perşembeyi cumaya bağlayan gece koronaya yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, başkent Washington DC'ye yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı.

Trump'ın doktoru Sean Conley, yaptığı açıklamada, "Başkan Trump'ın durumu bu sabah itibariyle gayet iyi" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN