Trump'tan Kuzey Kore'ye mesaj: Diktatörle görüşebilirim

Trump'tan Kuzey Kore'ye mesaj: Diktatörle görüşebilirim

Pazar günü yaptığı açıklama ile Kim Jung-Un ve Kuzey Kore ile ilgili fikirlerini yineleyen Trump bugüne kadar sert mesajlar verdiği Kuzey Kore Başkanı Kim Jung-Un hakkında "herkes ile görüşebilirim, bu diktatörde olabilir" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump hafta sonu başlayan Asya seyahatine Japonya ile başladı. Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile temaslarını sürdüren Trump, Japonya-ABD ilişkileri ile ilgili "tarihin en iyi noktasında" yorumunda bulundu.

Geçen aylarda ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Kuzey Kore ve Kim Jong-Un ile "diyalog" arayışına girme çalışmalarını "zaman kaybı" olarak yorumlamıştı. Ancak Trump, pazar gecesi verdiği mülakatta gerekirse Kim Jong-Un ile direk temas kurabileceğinin işaretlerini vererek "diktatörle görüşebilirim, ancak şuan bunun için bir girişimim olmadı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN