Trump'tan Venezuela'daki muhalif lidere telefon

Trump'tan Venezuela'daki muhalif lidere telefon

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan vatandaşlarını Venezuela'ya seyahat etmemeleri yönünde uyardı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise Trump'ın kendini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi

Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Trump'ın Venezuela'da kendini geçici devlet başkanı ilan eden muhalif lider Juan Guaido'yla bir telefon görüşmesi yaptığı belirtildi. Görüşmede Trump ve Guaido, Venezuela'nın istikrara dönmesi için iletişimi sürdürme kararı aldı.

TRUMP'TAN ABD VATANDAŞLARINA SEYEHAT UYARISI

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela ile tırmanan gerilimle ilgili Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Trump, "Maduro, ABD yaptırımları ve petrol gelirlerinin kesilmesinin ardından muhalefetle müzakere etmeye niyetli. Guaido, Venezuela Yüksek Mahkemesi tarafından hedef alınıyor. Bugün kitlesel gösteriler bekleniyor. ABD vatandaşları bir sonraki bildirime kadar Venezuela'ya seyahat etmesinler" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN