Trump'tan yeni hamle: Şimdi de sosyal medya ile savaşacak

Trump'tan yeni hamle: Şimdi de sosyal medya ile savaşacak

Kongre baskını paylaşımları nedeniyle sosyal medya hesapları engellenen Trump, yenilgiyi kabul etse de Beyaz Saray'daki son günlerinde boş durmayacak. CNN'in haberine göre, Trump koltuğunu devredene kadar sosyal medya devleriyle mücadele edecek.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'dan ayrılana kadar sosyal medya şirketlerine odaklanacağı iddia edildi.

SOSYAL MEDYAYA EL ATACAK

CNN'de yer alan habere göre, Twitter'ın Trump'ın hesabını kurallarını 'tekrar tekrar' ihlal ettiği ve 'şiddet olaylarına sebep olma' riski yarattığı gerekçesiyle kalıcı olarak kapamasının ardından Beyaz Saray'daki yeni gündemin sosyal medya şirketleri olduğu belirtildi.

FIRSATA ÇEVİRECEK

Trump'ın bir danışmanı, görevi bırakmaya hazırlanan başkanın gündeminden sosyal medya şirketlerinin olduğunu söyledi. Danışman, Trump'ın durumu 'Cumhuriyetçi seslere yönelik baskısına' çevirme fırsatı olarak gördüğünü söyledi.

'SUSTURMA ÇABASI' İDDİASI!

Danışman "Bu sadece Trump'la ilgili değil, bu ona oy veren 75 milyon Amerikalıyla ilgili bir durum" dedi.

Trump ve Cumhuriyetçi Parti'den pek çok isim, bir süredir sosyal medya platformlarının Cumhuriyetçi görüşleri susturmaya çaba harcadığını savunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN