TSK: 26 IŞİD hedefi vuruldu, 5 muhalif şehit oldu

TSK: 26 IŞİD hedefi vuruldu, 5 muhalif şehit oldu

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nda ABD Özel Kuvvetleri'nin destek verdiğini, 26 DAEŞ hedefine 72 Fırtına mermisi atıldığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Fırat Kalkanı operasyonunun 24'üncü gününe ilişkin açıklamada bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklama;

"Tespit edilen 26 hedefe 72 fırtına mermisi atıldı. Koalisyon Güçleri tarafından Kunaytirah, Tatimus, Cakka ve Baragidah bölgelerinde tespit edilen DEAŞ unsurlarına toplam 4 hava harekatı icra edilmiş, 5 DEAŞ'lı etkisiz hale getirilmiş, 5 bina ve 1 havan mevzii imha edilmiştir. Azaz-Rai arasındaki bölgede icra edilen harekata Koalisyon kapsamında ABD Özel Kuvvetleri destek vermiştir. Tatimus'taki patlamada 5 muhalifin şehit oldu."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN