TSK, Çukurca'da PKK'ya hava harekatı düzenledi - Son dakika haberleri

TSK, Çukurca'da PKK'ya hava harekatı düzenledi - Son dakika haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Hakkari Çukurca'ya düzenlediği hava operasyonunda bir adet dinamik hedef ve teröristlerin barındığı bir sığınak imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı açıklamada "07 Eylül 2016 tarihinde 04.53-05.15 saatleri arasında Çukurca kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen bir adet dinamik hedef ve teröristlerin barındığı bir sığınak ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir." ifadelerine yer verildi.

DÜN DE BÖLGEYE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı açıklamaya göre, Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında, bölgede tespit edilen bir dinamik hedef ile teröristlerin barındığı mağaranın imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla 15.47-16.30 saatlerinde, Çukurca kırsalına hava harekatı düzenlendi.

MAĞARA İMHA EDİLDİ

Operasyonda, bölgede tespit edilen bir dinamik hedef ve teröristlerin barındığı mağara ateş altına alınarak imha edildi.

Hava taarruzunu başarıyla gerçekleştiren savaş uçakları emniyetle üslerine döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN