TSK, saldırı hazırlığındaki 15 IŞİD hedefini imha etti

TSK, saldırı hazırlığındaki 15 IŞİD hedefini imha etti

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye yönelik saldırı hazırlığındaki terör örgütü IŞİD hedeflerinin TSK tarafından Fırtına obüs atışları ile Koalisyon güçleri tarafından ise düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 28 Haziran 2016 tarihinde Suriye'nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait silah mevzii, Katyuşa ve havan silahlarından oluşan 15 hedefin TSK tarafından yapılan Fırtına obüsü atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan bir hava harekatı sonucunda imha edildiği bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN