Tüfekle köpek yaralayan kişiden akılalmaz savunma

Tüfekle köpek yaralayan kişiden akılalmaz savunma

Çorum'da av tüfeğiyle bir sokak köpeiğini yaralayan Mehmet K, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Ne çekiyorsunuz, gören de adam öldürdük sanır" diyerek, akılalmaz bir savunmada bulundu.

Çorum’da öğle saatlerinde Mehmet K., iş yerinin yakınında bulunan ve kendisine saldırdığını iddia ettiği sokak köpeğine av tüfeğiyle 3 el ateş etti.

Köpek tüfekten çıkan saçmaların sırt kısmına isabet etmesi sonucu yaralanırken Mehmet K. bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbar üzerine adrese polis ekipleri ile belediyeye bağlı barınak görevlileri sevk edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Mehmet K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ne çekiyorsunuz, gören de adam öldürdük sanır” diyerek akılalmaz bir savunmada bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN