Tuncay Şanlı Stoke City'ye geri dönüyor

Tuncay Şanlı Stoke City'ye geri dönüyor

Kariyerine Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Pune City'de devam eden Tuncay Şanlı, bir maçlığına Stoke City'ye geri dönüyor.

Kariyerine Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Pune City'de devam eden eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, bir maçlığına Stoke City'ye geri dönüyor.

Ajansspor'un haberine göre 2009'da transfer olduğu Stoke City'de 1.5 yıl forma giyen, dönemin teknik direktörü Tony Pulis ile yıldızı barışmamasına rağmen kendisine hatrı sayılır bir taraftar kitlesi edinen Tuncay, yeniden Stoke City forması giyecek.

1 MAÇLIĞINA OYNAYACAK

İngiliz basınında yer alan habere göre; Tuncay, Stoke City'nin eski oyuncularından Andy Wilkinson'ı onurlandırmak amacıyla yapılacak ve geliri hayır kurumlarına bırakılacak maçla birlikte Stoke City formasını yeniden giyecek.

16 Mayıs Pazartesi günü yapılacak maçta; Tuncay Şanlı'nın yanı sıra Ricardo Fuller, Mark Stein, James Beattie, Rory Delap, Liam Lawrence, Danny Higginbotham, Peter Crouch ve Asmir Begovic gibi isimler de boy gösterecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN