Survivor Şampiyonu Turabi düzenlenen bir etkinlikte hayranlarıyla buluştu. Survivor şampiyonu ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları izdihama sebep oldu.
1/8
İki yıl üst üste Survivor Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran Banu Noyan organizasyonuyla önceki gün Maltepe Park AVM düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.
2/8
2014’teki şampiyonluğunun ardından bu sene Survivor AllStar Şampiyonu olmayı da başaran Turabi Çamkıran’ı görmek için hayranları sabah saatlerinde AVM önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
3/8
Sorulara cevap veren Turabi, “Survivor hem akıl hem de güç işiydi. İnsanlar duygusal görünmeye çalıştı ama orada olma amacımız kazanmaktı” dedi.
4/8
Halkın kendisini doğal olduğu için desteklediğini söyleyen Turabi, şöyle devam etti: “Halk samimi olanı görüyor. Ben samimiydim. Yarışmak için geldim ve kazandım. Arkadan iş çevirmedim. Kimseye kendimi sevdirmeye çalışmadım. İnandım ve çok çalıştım”